La nostra botiga d'avui .............. Papers de Sucre

Barcelona, Carrer Indústria 159 . Trobareu Papers de Sucre. Però com neix aquest projecte.... així ens ho descriuen en la seva pàgina web Papers de Sucre les seves propietàries l'Anna i l'Eva (germanes) que un dia es van preguntar:

" perquè no muntem una botiga on poguéssim trobar tot allò que busquem quan volem fer el que ens agrada? I així va néixer Papers de Sucre, el 7 de juliol del 2013. 

Papers, per què hi trobaràs tot allò que et cal per fer els teus projectes d'scrap: papers llisos, estampats, tintes, adhesius, brads, eyelets, cintes, adhesius... i totes les eines que et calen per dur-los a terme.
Sucreper què tenim els colorants, els sabors, els motlles, els fondants, els talladors i tot el que et cal per fer realitat tot el que imagines en pastisseria creativa.

A més, també impartim tallers tant d'scrap com de pastisseria creativa, per a que aprenguis les tècniques i per donar-te idees per a la teva creativitat."

----



Barcelona, Calle Indústria 159 . Encontrareis Papers de Sucre. Pero como nace éste proyecto?.... así nos lo describen en su página web  Papers de Sucre Y sus propietarias Anna i Eva (hermanas) que un día se preguntaron: 

"porque no montamos una tienda donde pudiéramos encontrar todo lo que buscamos cuando queremos hacer lo que nos gusta? Y así nació Papeles de Azúcar, el 7 de julio del 2013.

Papers (papeles) , porque encontraremos todo lo que necesitaremos para nuestros proyectos, todo lo relacionado con el scrap: papeles lisos, estampados, tintas, adhesivos brads, eyelets, cintas..... y todas herramientas que necesitamos para llevarlo a lugar.  

Sucre (azúcar), porque tenemos colorantes, los moldes, los fondants, los cortadores y todo lo que necesitas para hacer realidad todo lo que imaginas en pastelería creativa.




Encima, también impartimos talleres  de scrap como de pastelería creativa, para que aprendas las técnicas y para darles ideas nuevas a tu creatividad"



Comentarios