Pintar seguint colors

Aquest estiu recordaré quan anava al parvulari i ens feien pintar seguint els colors. Us enrecordeu??? Teníem un full amb el dibuix ple de numerets i una plantilla on ens indicaben el número a que corresponia cada color. 
----
Éste verano voy a recordar cuando iba al parbulario y nos hacían pintar siguiendo los colores. Os acordáis ???? Teníamos una hoja con dibujo llena de números y una plantilla donde nos indicaba el número a que corresponde cada color. 



Gràcies a Amazon tinc a les meves mans el meu primer llibre de 50 Coloriages Mystères i fent una ullada.... a part de poder veure que disfrutaré amb els retuladors de 0,3 i 0,4mm també necessitaré una lupa perquè hi ha segons quins dibuixets que té conya !!!!! 
-----
Gracias a Amazon tengo en mis manos mi primer libro de 50 Coloriages Mystères y hechando una ojeada...... a parte de poder ver que voy a disfrutar con los rotuladores de 0,3 y 0,4 tambien necesitaré una lupa porque hay según que dibujito que tiene guasa !!!!!!! 




Vistes les 50 làmines treus una conclusió de tot plegat, això ésadictiu i mirant el que arriba haber la xarxa ... perquè no mirar una cosa més de conya ....
----
Vistas las 50 láminas también sacas una conclusión ésto es adictivo y mirando lo que llega haber por la red porque no mirarse una cosita mas de cachondeo ....



Comentarios