La nostra botiga d'avui ....... ScrapPuck

La setmana passada vem anar d'inaguració !!!!! Practicament al costat de casa acaben d'obrir-me una botiga de Scrap !!!!! Quina gran temptació i alhora quina cosa més pràctica quan et quedes sense un material en concret i creuant el carrer el pots trobar !!!!!


La botiga és diu: ScrapPuck i encara tenen la seva pàgina web en construcció , és tot molt nou i els està arribant material ..... però si voleu passar-hi per fer una ullada la trobareu al carrer Pi i Maragall num 35 al barri de Gràcia de Barcelona molt a prop de la parada de metro de Joanic de la línea groga o l'autobús nº55.

Els seus horaris son:

De dilluns a divendres de: 10:00 a 14:00 hores  i 17:00 a 20:00 hores
Dissabtes: 10:00 a 14:00 hores  

-----




La semana pasada estuvimos de inaguración!!!! Practicamente al ladito de casa acaban de abrirme una tienda de Scrap!!!! Que gran tentación y a la vez que cosa mas práctica cuando te quedas sin un material en concreto y cruzando la calle la puedes encontrar!!!! 

La tienda se llama: ScrapPuck y aun tienen su página web en construcción, es todo muy nuevo y aun le está llegando material....... si queréis pasar por allí la encontrareis en la calle Pi i Maragall  nº35 en el barrio de Gracia de Barcelona muy cerca de la parada de metro de la linea amarilla de Joanic o el autobús nº55.

Sus horarios son de :

Lunes a Viernes de 10:00 a 14:00 horas y de 17:00 a 20:00  horas
Sábados de 10:00 a 14:00 horas 


Comentarios