Els Reis van arribar de Xina ahir !!!!

Venien de mooooolt lluny però és que aquest Finecolour marker només els podem demanar via Aliexpress (china) i això triga una mica.

Aquest nadal em van regalar un curset per apendre a pintar amb Copic i amb els que tenia feia curt així que els Reis Mags, com que son molt llestos, van decidir que tenia que augmentar la meva familia de Copic.... però és clar.... a tot arreu hi ha trampa i llavors van apareixer els Finecolour i la pregunta valen la pena ???? Quina diferencia tenen a part del preu amb els Copic ???? 
----
Venian de muuuuuuy lejos pero es que éstos Finecolours markers sólo se pueden pedir vía Aliexpress (China) y esto tarda un poquito.

Ésta navidad me regalaron un cursillo para aprender a pintar con los Copic y con lo que tenia hacia corto asi que los Reyes Magos, que son muy listos, decidieron que tenia que augmentar mi familia de Copic... per claro.... siempre hay una trampilla y entonces aparecieron los Finecolour y la pregunta, valen la pena ???? Que diferencia tienen a parte del precio con los Copic???

COPIC SKETCK VS FINECOLOUR SKETCH 

Com a bons catalans, la pela és la pela i direm que el Finecolur es 2/3 més barat que els Copic i això ja fa moolt.

Els Copic tenen 358 colors i els Finecolours només tenen 192 colors (de moment).

Els Copic permeten recanviar la punta mentre que els Finecolour NO  
---
Como buena catalana, la pela es la pela y diremos que los Finecolour son 2/3 mas baratos que los Copic y eso ja es muuucho.

Los Copic tienen una palets de 358 colores y los Finecolous solo tienen 192 colors (de momento).

Los Copic permiten canviar la punta mientras que los Finecolour NO 



Per aquest motiu els Copic son els escollits pels professionals mentre que els Finecolours son una bona elecció pels principiants que volen tenir varietat de colors per practicar i apendre a pintar amb aquest tipus de retuladors que no tenen res a envejar als seus germans perquè s'assemblen quasi al 100% .
---
Por ese motivo los Copic son lo escogido por los profesionales mientras que los Finecolours son una buena elección para los principiantes que quieren tener variedad de colores para practicar y aprender a pintar con éste tipo de rotuladores que no tienen nada a envidiar a sus hermanos porque se parecen casi al 100%.



També podeu trobar-los en versió scketch i versió ciao com els Copic, per diferenciar-ho en els Finecolour és la terminologia E-100 pels sketch i E-101 pels Ciao. 
---
También podéis encontrarlos en versión scketch y versión Ciao como los Copic, para diferenciarlos en los Finecolour es la terminología EF-100 para los sketch y EF-101 para los ciao.




L'únic problema que veig és poder trobar una similud amb la codificació que tenen els Finecolour amb els copic.... costa trobar-la ..... pero ja ho trobaré !!!!!!
---
El único problema que le veo es poder encontrar una similutud con la codificación que tiene los Finecolour con los Copic..... cuesta encontrar-la ....... pero ya lo encontré !!!!




Comentarios

  1. Quina meravella!!! Jo tinc un pack de Spectrum, però clar, queda molt, molt curta! Jo ho miraré! un beset

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira-t'ho !!! Porto un parell de dies jugant amb ells i no tenen res a envejar amb els originals !!!! Son una passada !!!! L'unica pega que hauràs de comprar-lo per ALiexpress o ebay i trigaran una miqueta.

      Petonets

      Eliminar

Publicar un comentario