Scrapbooker Per Força !!!!

Més d'una vegada us he parlat d'ells .... són els pobres i s'oferts "Scrapbookers consortes" és a dir ; les nostes parelles, que acaben convertint-se en autèntics experts en scrapbook a marxes forçades ja que si volen estar a l'alçada de tot el que ens envolta (fires, material, converses varies, etc, etc) han d'estar a l'ùltima igual que nosaltes!!!!!


Fins ara no us havia ensenyat el que els reis vam portar a casa amb ajuda del meu "scrapbooker consorter", que cansat de veure com vaig amb una "cutre bossa" amunt i avall amb el material de scrapbook, va parlar amb Ses Majestat els Reis Mags d'Orient, i els va indicar el regalet d'aquet 6 de gener. I  aquí la teniu una bossa de Memory Keepers per possar el projecte amb el que estic treballant i tot el material necessari i així no vaig en plan cutre i patint perquè s'acabarà fent malbé tot plegat !!!!!!

Moltes Gràcies Gaperas !!!!!!
---
Muchas veces os he hablado de ellos ..... son lo pobres y sufridos " Scrapbookers consortes"  me refiero: a nuestras pareja, los que acaban convirtiéndose en auténticos expertos en scrapbook a marchas forzadas ya que si quieren estar a la altura de todo lo que nos rodea (ferias, materiales, cursillos, etc, etc) tienen que estar a la última igual que nosotros !!!!!! 

Hasta ahora no os había enseñado lo que los Reyes me habían traído con ayuda de mi "scrapbooker consorte" que cansado de ver como voy con una "cutre bolsa" arriba i abajo" con el material de scrapbook, habló con sus Majestades los Reyes Magos de Oriente" y les indicó el megalito de éste 6 de Enero. Y aquí lo tenéis: una bolsa de Memory Keeprers para colocar el proyecto en el estoy trabajando y todo el material necesario y así no voy en plan cutre y padeciendo por si se termina estropeando!!!!!



Comentarios

  1. És clar que si...que hem d'anar "fashion" pel món!!jajajaja
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
  2. És una maleta molt bonica i fashion ;-o)

    ResponderEliminar

Publicar un comentario