Tot ensenyant a la Laura ........... Motllos i pasta Clay

No tenia prou amb tot el que feia als meus treballs: pintures acríliques, distress, emboss, tallar per aquí, troquelar per allà, segellar, pintar amb els copics..... etc. etc. etc..... que ara ......... pam !!!!! Trobo aquesta coseta que ha fet la Sra. Steward i buscant buscant ho he adaptat a la meva manera. Però avui us ensenyo la versió Steward i la meva us la deixo per més endavant.
---
No tenia bastante con todo lo que hacia en mis trabajos: pinturas acrílicas, distress, emboss, corte por aquí, troquel por allí, sello por acá, pintar con copics ..... etc, etc, etc .... que ahora ...... patapam !!!!!! Encuentro esta cosita que ha creado la Sra. Steward y buscando buscando lo he adaptado a mi manera. Pero hoy os muestro la version Steward. 


Fa temps que corre per la xarxa  motlles de Martha Steward per utilitzar-los amb pasta de paper de secat al aire. Sembla complicat però no ho és gens ni mica. Necessitem 
---
Hace tiempo que corre por la red los moldes de Martha Steward para utilizarlos con la pasta de papel de secado al aire. Parece complicado por no lo es ni pizca. Asi que necesitamos: 


1.- La pasta de paper de secar tipus com aquesta:
1.- La pasta de papel de secado tipo éste:



2.- Motllos Martha Steward per crear la forma que li volem donar:
2.- Moldes Martha Steward para crear la forma que le queremos dar: 




3.- Ara toca la part més divertida agafem el preparat de pasta i l'omplim al motllo que hem triat el deixem secar durant 24 hores i l'endema tenim una pasta de paper seca llesta per decorar amb la forma escollida, tipus com aquesta :



3.- Ahora toca la parte mas divertida, cogemos el preparado de pasta y llenamos el molde que hemos escojido, la dejamos secar durante 24 horas y al día siguiente tenemos una pasta de papel seca lista para decorar con la forma escojida, como veis en la foto. 



AH!!! Sobre tot la pasta que us sobri la podeu guardar fins pròxims treballs en un tupper on quedi ben aillat de l'aire 
--
AH!!!! Y sobre todo la pasta que os sobre la podeís guardar para próximos trabajos en una tupper donde quede bien aislada del aire.




Comentarios

  1. Juas, juas Ari; això és un vici total!! Aquestes coses no les ensenyis que són directament temptacions!! ;-o)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs, espera veure la segona part del post...... ja serà la definitiva !!!!
      JE JE JE

      Eliminar

Publicar un comentario