Sorpresa pel barri

Ahir vam sortir a donar una volteta pel barri i ..... sopresa !!!!! en una botigueta molt cuquetona que hi ha, d'aquelles que pels voltants de Nadal no si pot entrar perquè està pleníssima de gent, d'aquelles on sempre trobes qualsevol cosa per regalar; vaig trobar una meravella per Scrapbookers. 

És tracata d'un llibre de la casa Chroniclebooks que conté uns 225 fulls de paper per fer scrapbook (amb 75 dissenys diferents) de motius vintage sobre flors. Però el millor de tot és que ve amb un dvd amb els dissenys per poder treballar amb ells a l'ordinador!!!!!!!!!!

Ja us dic una sortida molt profitosa i a un mòdic preu si tenim en compte amb els que ens movem en aquest mundillo!!!!

---- 

Ayer salimos a dar una vueltecita por el barrio y...... sorpresa!!!! en una tiendecilla muy bonita que hay, de esas que en la época de Navidad no se puede entrar porque está llenísima de gente, donde siempre encuentras cualquier cosilla para regalar; encontré una maravilla para los Scrpabookers. 

Se trata de un libro de la casa Chroniclesbooks que tiene unas 225 hojas de papel para hacer scrapbook (con 75 diseños diferentes) de motivos vintage sobre flores. Pero lo mejor de todo es que viene con un dvd con los diseños para poder trabajar con ellos en el ordenador!!!!!!!!!

Ya os digo una salida muy aprovechosa y a un módico precio si tenemos en cuenta en los precios que nos movemos en éste mundillo!!!!!



Comentarios

  1. Quina troballa!
    Ho buscaré perquè sempre tinc moltes dificultats per imprimir-hi els detallets que els personalitzen.
    Gràcies per compartir!
    Besets de diumenge

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira la pàgina www.chroniclesbooks.com. Podràs veure la quantita de coses que edita l'editorial. També venen per internet però son americans i que ho portin aquí no és feina fàcil!

      petoneeeeeeets

      Eliminar

Publicar un comentario