La Inspiració a casa ........ Maica Perxés

Podríem definir el seu estil com diferent, especial. Intercanvia l'scrap tradicional amb l'ajuda de l'informàtica creant els seus propis elements decoratius. D'aquesta manera aconsegueix un estil molt personal i elegant. Els  seus treballs son nets, polits però això no vol dir que es perdi el mínim detall. 




I si us agraden els seus dissenys en el seu blog Berta i Polete ens  dóna l'oportunitat de comprar-los mitjançant la seva botiga M de Mini 

Us segueixo ensenyant una mica més de la seva feina perquè decidiu si voleu fer una ullada al seu blog. Jo de vosaltres no m'ho perdria. 


Tags especials de Nadal per posar a la taula
 Tags especiales de navidad para colocar en la mesa

Diari de Nadal
Diario de Navidad





Interior del projecte d'estiu 2012 // Interior del proyecto de  verano 2012

Podríamos definir su estilo como diferente, especial. Intercala el scrap tradicional con la ayuda de la informática creando sus propios elementos decorativos. De ésta forma consigue un estilo muy personal y elegante. Sus trabajos son limpios, pulcros; pero eso no quiere decir que se piderda el mínmo detalle. 

Si os gusta sus diseños en su blog Berta i Polete nos da la oportunidad de comprarlos a través de su tienda M de Mini

Os sigo mostrando un poco mas de su trabajo para que decidáis si quereis hechar un vistazo a su blog. Yo de vosotros no me lo perderia. 


* Imatge extretes del Blog www.bertaipolete.com /// Imágenes sacadas dels blog www.bertaipolete.com

Comentarios