Al mal temps bona cara


Un cop més les previsions del temps per aquest cap de setmana son pluja i mal temps així que serà perfecte per acabar el mini d'aquestes vacances!! I aquest petitó que veieu a la vostra dreta, acabarà d'omplir-se del tot !!! 


Ara de moment només puc ensenyar-vos les quatre fotos fetes de pressa abans de marxar de vacances !!!! O sigui que d'això ja fa uns quants dies;  i es que passa el temps volant i no ens adonem!!!! Sort que tenim l'scrap per anar deixar un record del nostre pas pel temps, lloc i moments .... son els nostres moments de paper

----

Una vez más las previsiones del tiempo para este fin de semana son lluvia y mal tiempo,  así que será perfecto para terminar el mini de estas vacaciones! Y este pequeñito que veis a vuestra derecha, terminará de llenarse por completo!

Ahora de momento sólo puedo enseñaros las cuatro fotos tomadas deprisa antes de irnos de vacaciones! O sea que de eso ya hace unos cuantos días, y es que el tiempo volando y no nos damos cuenta! Suerte que tenemos el scrap para ir dejando un recuerdo de nuestro paso por el tiempo, lugar y momentos .... son nuestros momentos de papel.






Comentarios

  1. M'agrada molt la porada amb el paper kraft.. i els papers de Basic Grey son genials.. jo també els tinc però em fa pena fer-los servir... però crec que en un àlbum de Praga van perfectes....
    Ja ens aniràs ensenyant com l'omples..????
    Petons...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sara, estic fent tria de les millors fotos per anar colocant foto a foto!!!!!!!!!

      Petonets.
      Ari

      Eliminar
  2. Moltes gràcies Sara!
    La veritat és que una miqueta de peneta si que fa!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario