Reis d'Orient a ple estiu!

La sensació d'aquest dies em recorda a la nit de reis de fa mooooooolts anys. Aquella nit tant màgica en que esperàvem els tres reis d'Orient i que  tinguessin la carta ben apresa i ens portessin allò que realment  dessitjàvem !! I és que aquests dies espero que arribin la Cameo a casa. Al final he fet la bogeria de comprar-la i ara estic a l'espera del ding-dong,  obrir la porta i poder agafar el paquet tant esperat !  

Per als qui no coneixeu la Cameo us recomano que passeu per la página http://www.silhouettes.es/ i ja em direu que us sembla la "Sra. Maquineta"

-----
La sensación de éstos días me recuerda a la noche de Reyes de hace muuuuuchos años. Esa noche tan mágica en la que esperábamos que los Tres Reyes de Oriente tuvieran la carta bien aprendida y nos llevaran lo que realmente deseábamos lo que mas queríamos! Y es que éstos días espero que llegue la Cameo en casa- Al final, he echo la locura de comprarla y ahora estoy a la espera del ding-dong, abrir la puerta y poder coger el paquete tan esperado! 


Para los que no conocéis la Cameo os recomiendo que passeis por su página web http://www.silhouettes.es/ y ya me diréis que os parece la "Sra.Maquinita"



Comentarios