D I V E N D R E S !!!!

Els divendres, són molt especials, sobre tot si tens la sort de disposar d'un cap de setmana per endavant festiu!!!!!! I si voleu els podeu fer encara més especials .

Mitjançant el blog Gigi Et Moi acabo de descobrir un repte que es penja cada setmana. Si sou "tarjeteres" (vull dir que us agrada el rotllo dedicat a les tarjetes) la gent de 3 flowers ens proporsa cada divendres una pauta a seguir i fent cas a les seves indicacions caldrà fer una tarjeteta. Fàcil, no? doncs, apa ja ssabeu que toca !!!! La mostra seria:

La pauta proposada:












El resultado seria :



----

Los viernes, son especiales, sobre todo si tienes la suerte de tener un fin de semana por delante festivo!!!!! Y si quereís lo podeís hacer aun mas especial.


 A través del blog Gig Et Moi   acabo de descubrir un reto que se cuelga cada semana. Si sois "tarjeteras" (quiero decir que os gusta el tema de las tarjetas) la gente de 3 Flowers  nos propone cada viernes una pauta a seguir y si la seguiendola tendremos que hacer una tarjetita. Fácil, no? pues... ja sabeís lo que toca !!!!!! 

Comentarios