La botiga d'avui: Tinta Xina

Qui millor us pot definir com és la botiga d'scrap que he triat per aquesta setmana que els seus propietaris ? Així que:

Què és TintxaXina?

"Tintaxina és una cèntrica papereria de Terrassa que és diferencia per la seva originalitat en la selecció d'articles i el tracte familiar i proper del seus propietaris.

Al darrer any ens hem especialitzat en el màgic món de les manualitats, destacant com a "producte estrella" material variat d'Scrapbooking i Decoupage, ampliant dia a dia l'orferta d'aquests productes i oferint nous tallers pràctics per a qui estigui interessat

A banda d'aquests productes, la botiga també disposa de material d'oficina, escolar i papereria varia, així com en objectes de regal.

A mí només em falta afeguir que els trobareu al carrer del Vall, nº 20 de Terrassa (Barcelona) i la seva pàgina web perquè us passeu a fer-hi una ullada Tinta Xina 

-----

Quien mejor os puede definir como és la tienda de scrap que he escogido ésta semana que sus propietarios?? Así que: 

- ¿Que es Tinta Xina?

"Tinta Xina es una centrica papeleria de Terrassa que se diferencia por su originalidad en la selección de articulos y en el trato familiar y cercano de sus propietarios.
En el último año nos hemos especializado en el mágico mundo  de las manualidades, destacando como "poroducto estrella" el material del Scrapbooking y Decoupage, ampliando dia dia la oferta de éstos productor y ofreciendo nuevos talleres prácticos para quien este interesado. 

A parte de éstos porducots, la tienda también dispone de material de oficina, escolar y papeleria varia, así como objetos de regalo "


A mi solo me falta añadir que los encontrareis en la calle del Vall, nº 20 de Terrassa (Barcelona) y de su página web para que passeís por allí   Tinta Xina








Comentarios