Distress Marker Tim Holtz

Ja trigava massa en estar quiet i ara surt amb un nou producte al mercat !!! Us parlo de Tim Holtz i els seus retoladors Distress .


Els podrem trobar en una paleta de 36 colors.

Aquests marcadors o retoladors, com volgueu dir-li,  son tintes al aigua per pintar, escriure i estampar. Els retoladors son de punta doble (pinzell i gruixuda); podem utilitzar la punta del pinzell per pintar i fer ombres i la gruixudeta per coses amb menys pressició  Els podem fer servir directament en segells de goma per estampar entre moooltes altres coses.

El seu preu és de 99 dólars i si els volem comprar un per un surt a uns 3.49 dólars (ara només falta que arribin aquí per probar-los!!!)


(informació de Sweet Card Club)





 
---------

Ya tardava demasiado tiempo parado y ahora trae un nuevo producto al mercado!!!!! Os hablo de TIm Holtz y sus retuladores Distress.



Éstos marcadores o retuladores, como quereaís llamarlos, son tintas al agua para pintar, escribir y estampar. Los retuladores son de punta doble. Una de ellas de pinzel para pintar sombras o directamente en los sellos de goma para estamapar. Y la punta mas gruesa para cosillas de menos presición.
Su precio es de 99 dólares y si queremos comprarlos uno a uno sale por 3.49 dólares (ahora solo falta que lleguen aquí para probar-los!!!)

(información de Sweet Card Club)

Comentarios