Una Creativa mooooolt productiva

Aquest any va ser diferent, una visita a Creativa amb més calma i tranquilitat..... i va donar els seus fruits. Vam començar dijous tarda, visita pel recinte de la Farga i curset amb l'stand de Conesa amb les noies de Divas in Rycling. Primeres compres i cap a casa..... bé practicament ens van fer fora!!!!!!!!
L'endemà tot un dia per endavant!!! Compres i curset a Toga amb la Momo, vam seguir amb més compres i dinar tranquilament. Després una tongadeta més de compres, cafetó remate final i com a resultat:
Compres de Creativa 2011 (són les meves i les de ma germana) // Compras de Creativa 2011 (son las mías y la de mi hermana)



------


Éste año fue diferente, una visita a Creativa con mucha mas calma y tranquilidad ..... y dio sus frutos. Empezamos el jueves por la tarde, visitamos el recinto de la Farga y cursillo en el stand de Conesa con las chicas de Divas in Rycling. Primeras compras y a casa..... bien prácticamente nos echaron !!!!!!!! Al día siguiente teníamos todo un día por delante !!!!!! Compras y cursillos en TOGA con Momo, seguimos comprando y comida tranquilamente. Después una tanda mas de compras, cafecillo, remate final y como resultado: 

Comentarios